A Molcomp System Kft. 26 éve működő családi vállalkozás, ezt a jellegét azóta is őrzi. A tevékenység fő vonala az utóbbi 13-15 évben a kereskedelem felől a szolgáltatások felé mozdult el és web alapú és digitális szolgáltatásokra specializálódott, ami megalapozott és helyes választásnak bizonyult, különös tekintettel a családban jelen lévő kreatív vénára, valamint a programozói és Internet használati affinitásra.

Az operatív csapat alapvetően a család tagjaiból áll, de folyamatosan dolgozunk alvállalkozókkal is webfejlesztési, szoftver üzemeltetési és ügyfélszolgálati vonalon.

Molcomp System Kft.
 
 
 
Team Steve

Molnár István

cégvezetés, marketing, értékesítés, pénzügy

 

Team Tom

Molnár Tamás

programozás, webfejlesztés

 

Team Nita

Molnár Anita

PR, CSR, marketing

 

Team Istu

ifj. Molnár István

digitális média, film-videó utómunkák

 

 

Fő tevékenység

A cég fő profilja a web alapú szoftverek fejlesztése és üzemeltetése, SaaS (Software as a Service) üzleti modell alapján. Ügyfeleink a weben keresztül használják online rendszereinket, melyek üzemeltetéséről és időszakos továbbfejlesztéséről mi gondoskodunk.

Küldetésünk, alapértékeink

Missziónknak érezzük, hogy web alapú szolgáltatásaink segítségével egyszerűsítsük és korszerűsítsük vállalkozások, egyesületek és magánszemélyek életét és munkáját. Az Internet korában a webes lehetőségekkel élni kell és szeretnénk az ebben a tekintetben a „keleti blokk” országaként elszenvedett lemaradásunkat a magunk eszközeivel is csökkenteni Magyarországon.

Hiszünk az egyszerűségben (már megint Rework…), szükségtelen funkciókat és bonyolult folyamatokat nem építünk a rendszereinkbe. Az ügyfeleink valós szükségleteire és pozitív használati élményére fókuszálunk fejlesztéseink során.

CSR

A társadalmi felelősségvállalást szeretnénk az őt megillető helyen kezelni, ezért 2021-tól bevételeinkből jótékony célokra is kívánunk fordítani.

Aktuális nyitott munkapozíciók

Jelenleg nincsenek, de 2021 második felére valószínűleg nem kerülhetjük meg a létszámbővítést bizonyos területeken, a fejlesztés, a dizájn és az ügyfélszolgálat tűnik ilyennek. Aminek örülni kell, mert ezt minden bizonnyal a forgalombővülés hozza majd magával…