2013 óta dolgozunk együtt Istvánnal és Leventével a Molcomp System Kft-től, hosszú, stabil partneri kapcsolat alakult ki cégeink között. Levente remek szakember, együttműködésünkkel elégedettek vagyunk, igyekszik időről-időre felmerülő fejlesztési igényeinket a ConfWare lehetőségei szerint megvalósítani. Bármilyen kérdésünk, kérésünk van, mindig elérhetőek.

Sári Erna
üzletágvezető
AKCongress / Akadémiai Kiadó

A Molcomp System Kft. immáron ötödik éve partnerünk, mint a ConfWare online konferencia regisztrációs szolgáltatás bérbeadója. Cégünk ez idő alatt számos tudományos rendezvényt szervezett a ConfWare rendszer segítségével.

Cégünk teljes egészében meg van elégedve a ConfWare rendszerrel, valamint a szoftverhez nyújtott támogatással. Nagyra értékeljük rugalmasságukat, precíz munkavégzésüket, gyors és hatékony reakciójukat az egyedi kéréseinkre.

Tekintettel a fentiekre, szívesen ajánljuk a ConfWare online konferencia regisztrációs szolgáltatást, valamint annak fejlesztőjét, a Molcomp System Kft-t.

Biszkup Miklós
ügyvezető
ALTAGRA Szervező és Utazási Iroda Kft.

A Molcomp System Kft. az 1990-es évek óta a Magyar Kémikusok Egyesülete informatikai partnere a tagnyilvántartó rendszertől a honlapokon keresztü a ConfWare rendezvényszervező programig. Partnerségük és munkájuk nagy segítség és biztos háttér az Egyesület működésében, média megjelenéseiben és a kiemelten fontos rendezvényszervező munkájában.

Az MKE évente több hazai és nemzetközi – kémiai tárgyú – konferencia szervezője. Ebben a munkában a szervezés komoly, nélkülözhetetlen segítő eszköze a Molcomp System Kft. által kifejlesztett és üzemeltetett ConfWare konferencia regisztrációs és előadás kezelő onIine rendszer, amely sokoldalú funkcióivaI nagyon sok adminisztrációs munkától tehermentesíti a Titkárság rendezvényszervezőt. 15 éve ezt a rendszert használjuk minden konferenciánkhoz. A rendszer felülete megfelel a kor követelményeinek, a kezelés egyértelmű és egyszerű mind a jelentkezők, mind a szervezők számára. Hazai és külföldi partnereink egyaránt eIismeréssel nyilatkoznak a felhasználóbarát rendszerről. A rendszerhasználathoz járó terméktámogatás magas színvonalú, a kérés- és problémakezelés szakszerű és gyors, elégedettek vagyunk a szolgáltatással.

Jó szívvel ajánljuk a ConfWare szolgáltatást és a fejlesztőt / üzemeltetőt más konferenciaszervező cég számára rendezvényinformatikai megoldásnak illetve partnernek.

Androsits Beáta
Ügyvezető igazgató
Magyar Kémikusok Egyesülete

A Molcomp System Kft. hosszú idő óta állandó, megbízható informatikai partnerünk. Konferenciánk megvalósítása elképzelhetetlen nélküle, legyen az néhány száz fős kis rendezvény vagy ezer fő feletti konferencia. A ConfWare online regisztrációs, pénzügyi nyilvántartó, absztrakt feldolgozó / értékelő rendszer jelentős élőmunkát vesz le a vállunkról, ezzel időt megtakarítva és naprakész pontos nyilvántartást is lehetővé téve. A közel 10 éves együttműködés alatt számtalan módosítást, saját „arcra formázást” valósítottak meg partnereink kérései és a mi tapasztalataink alapján.

Rugalmas készséges partnerünk, akit jó szívvel ajánlunk mindenkinek.

Dr. Vértessyné Dr. Ujházi Zsuzsa
ügyvezető igazgató
Tensi Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.

A Molcomp System Kft. 2015. augusztusa óta partnerünk, együttműködésünk ötödik évfordulója alkalmából ezúton is szeretnénk kifejezni elégedettségünket.
Cégünk magyar és nemzetközi konferenciák szervezéséhez használja a Molcomp System Kft. ConfWare elnevezésű szoftverét, amelynek segítségével a konferencia résztvevők teljes körű adminisztrációját, illetve tudományos program összeállítását végezzük. A ConfWare konferencia regisztrációs és absztraktbeküldő rendszer a magyar piacon egyedülálló, komplex funkcióival a konferenciaszervezés közben felmerülő adminisztrációs munka terheinek jelentős részét leveszi a vállunkról. Az online felület modern és letisztult, számunkra és résztvevőink számára is egyszerűen kezelhető.
Partnerségünk során a Molcomp System Kft. kéréseinket, esetlegesen felmerülő problémáinkat mindig gyorsan és szakszerűen kezeli, biztos hátteret nyújt munkánkhoz. A fent leírt előnyök tükrében cégünk szívesen ajánlja a Molcomp System Kft-t, mint informatikai partnert.

Székely Andrea
üzletágvezető, Konferencia & Rendezvény
Weco-Travel Kft.

Immáron 8 éve dolgozunk együtt a Molcomp System Kft.-vel. Jelenleg a 4. nemzetközi, konferenciánk regisztrációjában működnek közre, amelyen a regisztrált résztvevők száma 2-300 fő. A ConfWare online rendszeren keresztül bonyolítjuk a szobafoglalást és fizetést, valamint a regisztrációs díj befizetését is. Könnyen kezelhetőnek és megbízhatónak tartjuk a regisztrációs rendszert. Jól alakítható, plusz szolgáltatások foglalását is lehetővé teszi, például a busz transzfereket is be tudjuk illeszteni, azok fizetését is tudja kezelni a rendszer. A tudományos program összeállításában is nagy segítségünkre van, az absztrakt feltöltés is zökkenőmentesen zajlik. Az adatok kezelése is egyszerű, a rendszerből Excel táblázatokban nyerhetők ki az adatok, amelyek utána jól rendszerezhetők, szűrhetők. Bátran ajánljuk mindenkinek, aki tudományos konferencia szervezésében gondolkodik.

Dr. Pukánszky Béla
BME
a BiPoCo konferenciák elnöke