e-Donation adomány fizetési rendszer

Az eDonation online adomány fizetési rendszer egy olyan webszolgáltatásunk, melyen keresztül adomány befizetések hajthatók végre bármilyen szervezet - elsősorban alapítványok - felé. A fizetés online kártyaelfogadással történik, jelenleg az OTP Mobil Kft. SimplePay fizetési szolgáltatásán keresztül, további fizetési szolgáltatók (CIB Bank, OTP Bank, K&H Bank, Barion) rendszerbe illesztése folyamatban van.

Az adomány - mint személyes vagy szervezeti pénzügyi segítségnyújtás egy nemes cél érdekében - egyre nagyobb szerephez jut napjainkban, hála az adományozók nagylelkűségének és szociális érzékenységének. Amennyiben az Ön szervezete is élne a pénzbeni adománygyűjtés online lehetőségével a rászorulók számára, akkor ez a szolgáltatás nagy segítség lehet Önnek, mert egyszerű, nem költséges és önműködő (emberi beavatkozást nem igényel).

Tulajdonságok

  • Azonnal használható, gyors megoldás
  • Személyre/szervezetre szabható megjelenés
  • Könnyen átlátható és kezelhető, egyszerű fizetési form
  • Online adminisztrációs felület a beállításokhoz és a tranzakciók kezelésére
  • Tranzakciók azonnali visszaigazolása
  • Email visszaigazolás kiküldése a fizetés befejeztével
  • A szolgáltatás havidíja egy fizetési szolgáltatóhoz történő kapcsolódást tesz lehetővé


e-Donation kipróbálható demo rendszer igénylés

2020. március 20.
Online adományfizetési szolgáltatásunk térítésmentes biztosítása jótékonysági szervezeteknek, alapítványoknak

A kialakult nehéz helyzetben nagy segítséget jelenthetnek a rászorultak részére magánemberek és szervezetek, gazdasági társaságok pénzbeli adományai. Ezért olyan erre szakosodott szervezeteknek, alapítványoknak, akik pénzbeli adományokat gyűjtenek valamilyen erre rászoruló embercsoport részére és ehhez igényelnék felajánlásunkat, online kártyás adományfizetési szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk számukra. A felajánlás 2020. év végéig érvényes. Érdeklődés esetén írjon várjuk levelét az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. e-mail címen.