Hatékony és önműködő adománygyűjtésről álmodik?

Az internet korában az emberek egyre inkább hozzászoknak az online fizetés használatához, ami nem köti le sok idejüket és energiájukat. A gyors és egyszerű új módszerek kiszorítják a lassúbb és körülményesebb régieket. Különösen most, amikor szinte mindent online intézünk.

Online szolgáltatásunk Önnek szól, ha az Ön szervezete adományokat gyűjt, vagy gyűjteni szeretne a weben keresztül. Adja meg a lehetőséget adományozóinak, hogy könnyen és gyorsan tudjanak pénzbeli adományt küldeni Önnek! 

Az adomány - mint személyes vagy szervezeti pénzügyi segítségnyújtás egy nemes cél érdekében - egyre nagyobb szerephez jut napjainkban. Amennyiben az Ön szervezete is élne a pénzbeni adománygyűjtés online lehetőségével a rászorulók számára, akkor ez a szolgáltatás nagy segítség lehet Önnek, mert egyszerű, nem költséges és önműködő (emberi beavatkozást nem igényel).

Az e-Donation online adomány fizetési rendszer egy olyan webszolgáltatásunk, melyet szervezetek, alapítványok interneten keresztüli adománygyűjtésének egyszerűsítésére és automatizálására dolgoztunk ki. Az online alkalmazáson keresztül adomány befizetések hajthatók végre az azt használó szervezet felé. A fizetés online kártyaelfogadással történik, az OTP Mobil Kft. SimplePay fizetési szolgáltatásán keresztül, valamint a Barion és a PayLike nemzetközi szolgáltatók fizetési szolgáltatásán keresztül használható.

A kártyás fizetés gyors és kényelmes mind az adománygyűjtő szervezetnek mind az adományozóknak. Lehetőség van mindhárom pénzügyi szolgáltató esetén az ismétlődő fizetés alkalmazására, ahol a rendszeres fizetést vállaló adományozótól az első fizetés után havi gyakorisággal automatikusan vonja a rendszer a havi összeget, egészen addig, míg a befizető azt le nem mondja.

A szolgáltatást a Molcomp System Kft. fejleszti és üzemelteti, de a felhasználó átirányított aldomain-ján látszik az interneten, tehát például az adomany.azonalapitvanya.hu domain alatt jelenik meg. A fizetési oldal fejlécét a szervezet logoját és színeit alkalmazva állítjuk be.

2019. novembere óta használjuk a Molcomp System Kft. által fejlesztett web-alapú adományfizető alkalmazásunkat, melyen keresztül a SimplePay online kártyás fizetési szolgáltatás segítségével adományozóink pénzbeli adományt tudnak befizetni részünkre. Az alkalmazás megbízható, gyors és egyszerű, az adminisztrációs felületén jól követhetők a befizetések. Nekünk bevált, jó szívvel ajánlom minden alapítvány és egyéb civil szervezet részére pénzbeli adományok interneten keresztüli fogadásához.

Dr. Gruiz Katalin

A Down Alapítvány elnöke

Ingyenesen kipróbálható demo rendszer igénylés

A szolgáltatás éves, féléves vagy negyedéves előfizetéssel vehető igénybe.
A rendszer elhelyezése a szolgáltató szerverén, de az igénybe vevő (átirányított) aldomainje alatt történik.

A szolgáltatás díja

Éves előfizetés: 35.640 Ft (2.970 Ft / hó) + ÁFA
Féléves előfizetés: 22.500 Ft (3.750 Ft / hó) + ÁFA
Negyedéves előfizetés: 13.710 Ft (4.570 Ft / hó) + ÁFA


Egyszeri rendszer- és fizetési szolgáltató beállítási díj a rendszer átadása előtt:

25.000 Ft + ÁFA